PERU - CHULUCANAS

PERU - CHULUCANAS

I regionen Piura i norra Peru finns Testa Mission i staden Chulucanas. Här får du uppleva den peruanska landsbygden och känna på värmen året om. Teamet är en del av den hängivna församlingen Casa de Oración, med sina 80 utposter är de en aktiv och viktig församling i hela Piuraregionen. Varje helg samlar dessa församlingar mer än 2000 människor.

 

Utöver delaktighet i församlingens gudstjänstliv och övriga samlingar finns teamet varje vecka med och gör praktik på ett rehab-center för funktionshindrade barn och vuxna, RBC. Teamet finns också med i församlingens förskola ”La Unidad” som samlar runt 70 barn vid varje tillfälle.

Eftersom Perus nationalspråk är spanska rekommenderar vi att de som åker till Peru försöker lära sig så mycket spanska de kan innan utresa. Under läsåret deltar teamet också i spanskaundervisning på plats.

TESTA MISSION 

& IBRA MEDIA

Från och med hösten 2020 samarbetar vi med IBRA MEDIA. Vi lägger till ett media spår och IBRA:s medarbetare blir med och undervisar. I februari har vi kursvecka på IBRA:s Center i Arusha, Tanzania.

David Johansson

Föreståndare Testa Mission

NYHETSBREV

ADRESS
 

Testa Mission
Östra Pumparegatan 20
331 31 Värnamo

info@testamission.se

SOCIALA MEDIER

     @testamission

     Testa Mission

     Testa Mission

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle