KENYA - MIGORI

KENYA - MIGORI

Staden har runt 60 000 invånare och är huvudstad i distriktet Migori. I området finns en stor blandning av olika folkgrupper med egna kulturer och språk. Den större delen av befolkningen pratar Luos och kan kommunicera på engelska och swahili. Migori ligger nära Victoriasjön och har ett varierande klimat.

Teamet kommer vara en del av pingstförsamlingen Maranatha Faith Assemblies som har ungefär 250 medlemmar och även fler mindre kopplade församlingar. En vanlig vecka har församlingen har flera olika aktiviteter, bland annat ungdomssamlingar, samlingar för kvinnor, hembesök, hemgrupper, bibelstudium, evangelisation, söndagsskola, picknick för ungdomar mm. 

Praktiken sker mestadels bland föräldralösa barn. Praktikförsamlingen jobbar för att barnen så snabbt som möjligt ska få flytta hem till olika familjer. Utöver detta gör teamet hembesök hos församlingsmedlemmar och evangeliserar. 

TESTA MISSION 

& IBRA MEDIA

Från och med hösten 2020 samarbetar vi med IBRA MEDIA. Vi lägger till ett media spår och IBRA:s medarbetare blir med och undervisar. I februari har vi kursvecka på IBRA:s Center i Arusha, Tanzania.

David Johansson

Föreståndare Testa Mission

ADRESS
 

Testa Mission
Östra Pumparegatan 20
331 31 Värnamo

SOCIALA MEDIER

     @testamission

     Testa Mission

     Testa Mission

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!